Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perfum ?

DrJoint69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim więc tak skończył mi się perfum CK i teraz bym chciał spróbować czegoś nowego na perfum mam do wydania max 150zł

Coś w przedziale wiekowym 14-15 nie chce jakiś perfum dla starych dziadków...

87016652.png

Opublikowano

Uuu idz lepiej do drogerii i sam wypróbuj który ci przypadnie do gustu.

Co Cię chłopaku nie zabije, to Cię wzmocni !

Chcesz mnie nagrodzić ?

Daj -

Opublikowano

Najlepiej iść do np. Rossmana i samemu wypróbować jakie perfumy Ci się będą podobały. Ja polecam coś z Playboy'a, długo trzyma i zapach jest ładny. Najlepszy zapach mają Axe, ale niestety parę godzin i już nie czuć.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Calvin Klein Obssesion albo Calvin Klein Obssesion Night 2 fajne zapachy.

Ale jak masz max 150zł to tylko testery z allegro możesz sobie kupić bo normalnie za 250 zł ;p

.

Opublikowano

@up 3 Wiesz moim zdanie to już lepiej się pronto lub domestosem wysmarować niż axem bo lepiej pachnie.

Normalnie używalem CK - crave lub adidasy ale chce czegoś nowego spróbować

87016652.png

Opublikowano

Ten sposób Ci pomoże i to nie żart... posmaruj pachy sokiem z cytryny, a potem nałóż perfum Adidasa. Taki zapach piękny i seksowny... ohh

Opublikowano

Ale masz bogatych rodzicow i w ogole fajnymi perfumami operujesz, ale perfum ci zajebistosci nie doda mlody i sie ogarnij. (Juz nie chcialem napisac "Wykurwiaj") Bo ja przez ostatnie 15 lat perfum prawie nie uzywalem i bylem naprawde akceptowany, nie chwalac sie porzadany przez dziewczyny roznego wygladu oraz pochodzenia. Takze wzuc na luz, ewentualnie kup tani perfum za 10-20 zl i na pawde nie widac roznicy, chyba ze sie czaisz na Selene Gomez albo Emme Watson.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Playboy jak najbardziej... Ten fioletowy ;)

Click ;)

zajebisty zapach , nie drogi ,długo trzyma...

Co tu więcej powiedzieć ?

Naprawdę polecam :)

hersygna.png
Opublikowano

Tak jak już ktoś napisał idź do sklepu i sobie zobacz które ci się podobają.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Ale masz bogatych rodzicow i w ogole fajnymi perfumami operujesz, ale perfum ci zajebistosci nie doda mlody i sie ogarnij. (Juz nie chcialem napisac "Wykurwiaj") Bo ja przez ostatnie 15 lat perfum prawie nie uzywalem i bylem naprawde akceptowany, nie chwalac sie porzadany przez dziewczyny roznego wygladu oraz pochodzenia. Takze wzuc na luz, ewentualnie kup tani perfum za 10-20 zl i na pawde nie widac roznicy, chyba ze sie czaisz na Selene Gomez albo Emme Watson.

nie musi być akurat za 150 zł nawet jak coś fajnego to za 60 zł może być a za 10-20zł to długo zapachu nie utrzymuje wiem bo jak masz np adidasa za 30zł to mi trzymał max 5 godzin

Ten sposób Ci pomoże i to nie żart... posmaruj pachy sokiem z cytryny, a potem nałóż perfum Adidasa. Taki zapach piękny i seksowny... ohh

A tam w główce wszystko masz ok ?

Bo jak tak robisz jak napisałeś to już wszystko tłumaczy...

87016652.png

Opublikowano

ja polecam David Beckham Intense Instinct bardzo ladny zapach taki pociagajacy :)

uzywam go juz 2 lata i jestem zadowolony :)

tutaj mozesz go zakupic lub zobaczyc jak wyglada:

http://www.skapiec.pl/site/cat/105/comp/235522

Opublikowano

ja polecam David Beckham Intense Instinct bardzo ladny zapach taki pociagajacy :)

uzywam go juz 2 lata i jestem zadowolony :)

tutaj mozesz go zakupic lub zobaczyc jak wyglada:

http://www.skapiec.pl/site/cat/105/comp/235522

I o takie odpowiedzi mi chodziło :D

Bo że mam iść do sklepu...

Ja po to temat robię żeby zobaczyć jakich wy używacie lub jakie lubicie

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...